Kész Küszöbeink, beépítve, videón!

Küszöbeink terjeszkedésének hála, nemrégiben elindítottuk YouTube csatornánkat is. Jelenleg, ha ezt a bejegyzésünket olvasod, még elég kezdetleges kis videóink vannak fent.

küszöbök
küszöbök

Küszöbeink videóanyaga a jövőben viszont bővülni fog. Első videónk miatt jött létre ez a cikk, ami bemutatja egyik munkánk eredményét.

A tulajdonos természetesen beleegyezett, hogy egy pár másodpercnyi videót felvegyünk majd feltöltsük a világhálóra. A videóban nem szerepel semmi más tartalom és személy. Hogy a jövőben ne maradjatok le YouTube-ra feltöltött videó anyagainkról, kövessétek be csatornánkat.

A videóban 4 darab nulláról kiépített küszöb látható. Az alja fa küszöb, ami megkapta a szép, modern és időtálló kór acél borítást. A felmérést nem számítva, a munkafolyamat mindössze 2 órát vett igénybe. Az eredmény önmagáért beszél, még ha a videó a minősége miatt picit talán nem is adja vissza. Itt a matt fajta küszöb dominált , így az került kiépítésre.

Tekintsétek meg tehát pár másodperces videónkat és iratkozzatok fel YouTube csatornánkra!

Utolsó mondat jogán szeretnénk megköszönni a megrendelőnek, hogy engedte, hogy az eredményt lefényképezzük és kitegyük Facebook oldalunkra és honlapunkra. A küszöb kiépítés pipa!

Oldalunkon több munkánkat is meg lehet tekinteni, illetve el lehet olvasni, mert hangsúlyozzuk még egyszer…. Nincs két egyforma megrendelő!

További információért keress bátran minket!

Bármilyen kérdésed van nyugodtan tedd fel, Facebookon, telefonon, e-mailbe vagy akár a honlapon is!

Egyéb munkáink itt!!!

Scroll to Top