Egy bejárati ajtó küszöbözése – Győr Rónai J. U.

Mint a címből és képből is kiderült ez esetben egy bejárati ajtó kapta meg az ,,elitküszöb” címet. A régi fa küszöböt a kór acél küszöb váltotta fel. Mondanunk sem kell, modern, szép és ami a leglényegesebb, nagyon tartós. A munkafolyamat, azaz a kiépítés mindössze 1 órát vett igénybe. A tulajdonos pozitív visszajelzése különösen jólesett. Munkánkal 100%-osan meg volt elégedve.

A lakásban egyébként több küszöb csere is megtörtént részünkről és volt, ahol csak a régi küszöböket kellett átburkolnunk. Így mondhatni, hogy nemcsak a bejárati ajtó küszöbe újult meg.

Az átburkolás egyébként nem jár semmiféle rombolással és semmiféle szeméttel.

Oldalunkon nincs olyan kép, ami csak illusztráció lenne. Nincs olyan kép, ami meg lenne szerkesztve. Minden ami a képeken van, a valóság!

A lakásba érve egy teljesen modern kinézet uralkodik.

küszöb kiépítés
Küszöb kiépítés

Boldogan pipáltuk ki ezt a küldetést is! Utolsó mondat jogán szeretnénk megköszönni a megrendelőnek, hogy engedte, hogy az eredményt lefényképezzük és kitegyük facebook oldalunkra és honlapunkra. A küszöb kiépítés pipa!

Oldalunkon több munkánkat is meg lehet tekinteni, illetve el lehet olvasni, mert hangsúlyozzuk még egyszer….Nincs két egyforma megrendelő! Nincs két egyforma megrendelő, ahogy a küszöbök is más és más méretűek/felépítésűek.

További információért keress bátran minket! Segítőkész csapatunk azonnal a segítségedre siet!

Telefonszámunk és egyéb elérhetőségünk megtalálható a kezdőoldalunkon!

Egyéb munkáink itt!!!

küszöb
Scroll to Top