Sok-sok darabos küszöb kiépítés Győrben

Mint sokatok tudja már, a küszöb kiépítés folyamata is nagyon sok féle lehet.

Azt szoktuk mondani, nincs kettő egyforma küszöb és főleg nem kettő egyforma helyiség. Nincs két egyforma helyszín. Mindig mindenhol van valami, ami egy kicsit is egyedibbé teszi az adott címet, ahova épp kimegyünk.

Akad, hogy 0-ról kell küszöböt építeni és akad, ahol csak burkolni kell. A leggyakoribb gondot az ajtók okozzák. Be lehet-e csukni az ajtót, ha kész a küszöb, ráfekszik-e az ajtó alja és esetlegesen nem okoz kárt a küszöbben.

küszöb
küszöb építés

A küszöb kiépítés:

Jelen esetben 1 ajtóval voltak kisebb gondok. Csekély, ám annál lényegre törőbb ,,asztalos tudásunkat” elővéve ez a gond is elhárult. A folyosó ajtaja már nem érinti a küszöböt és gördülékenyek csukható.

Így egy újabb családi ház kapott szép, tartós és modern kór acél küszöböket. Mindennek a lényege, hogy a megrendelő elégedett legyen és itt is pont így történt.

Boldogan pipáltuk ki ezt a küldetést is! Utolsó mondat jogán szeretnénk megköszönni a megrendelőnek, hogy engedte, hogy az eredményt lefényképezzük és kitegyük facebook oldalunkra és honlapunkra. A küszöb kiépítés pipa!

Oldalunkon több munkánkat is meg lehet tekinteni, illetve el lehet olvasni, mert hangsúlyozzuk még egyszer….Nincs két egyforma megrendelő!

További információért keress bátran minket!

Egyéb munkáink itt!!!

küszöb
Scroll to Top