Modern fényes küszöb.

Kis csapatunk fényes kór acél anyaggal azaz ,,fényes küszöb”-el is foglalkozik. Ám ezen anyag közül is kettőt különítünk el. Van egy matt szálcsiszolt és egy teljesen fényes felületű.
Árban a kettő közt semmi különbség nincs. Vannak vevők akik például csakis és kizárólag a fényeshez ragaszkodnak. Vannak azonban, akiknek a matt felületű a szimpatikus.
Ha százalékba kellene lebontani a vásárlási, vagyis a megrendelés arányt, azt mondanánk, hogy 80% a matt és a maradék 20% a fényes.

Itt szeretnénk leszögezni, hogy nyilván a fényes küszöb (tükrös) több törődést igényel, tisztítás szempontjából. Természetesen ez sem romlik az idő múlásával, csak például előbb látszik rajt ha porosodik, vagy például akár egy hajszál is!

fényes küszöb
fényes küszöb

Itt is mint társánál a matt változatnál, egy fólia védi az anyagot, amíg az beszerelésre nem kerül.
Ebben az esetben a jó fa alapnak köszönhetően nem volt szükség cserére, csak burkolásra. Látszik a képen is, hogy régi tipikus fa küszöbről volt szó két fém csík rászegelésével.
Mivel a fa nem károsodott az idő során és megfelelően le volt kezelve, nem korhadt, így csak burkolni kellett. Természetesen bű szilikon eldolgozásával kell ilyen esetben dolgozni.
Minden alkalommal elmondjuk, hogy sajnos a munka folyamat közben a szilikonnak van egy jellegzetes szúrós szaga. Legtöbb kérdést szoktuk kapni, hogy mikor múlik el a szaga. Természetesen hőmérséklettől is függ, ám minél jobban szárad, annál jobban tűnik majd el a szaga. Általában ez 24 órán belül megtörténik.

Itt 3 darab küszöböt kellett hasonlóan leburkolni. Ezúton is köszönjük a bizalmat!

Egyéb munkáink ITT!!!

fényes küszöbök
Scroll to Top