Egy lépcsős küszöb és egy tükrös küszöb. – Győr

Mint sokan tudják a ,,lépcsős küszöb” is egy küszöb a kór acél anyag két fajtájával épül. Vagy a mattabb szürke, vagy a tükrös.  Általában ,hogy kinek melyik kell, az ízlések határozzák meg. Vannak esetek, mikor a megrendelő az ajtó kilincséhez hasonlót választ.  Tehát ha a kilincs tükör fényes, akkor a küszöb is a tükrös lesz…Ezzel összhangba hozva a terem és tér kisugárzását.

A két fajta kór acél, sem árban, sem tartósságban nem különbözik egymástól. Takarítani ugyan olyan könnyű őket és az évek során sem rongálódik. Nem vesztenek tartósságukból és az egyedi technikának és ragasztónak köszönhetően a vizet sem ereszti át!

A két anyag tehát csak esztétikai szempontból különbözik egymástól.
Mai lerakásunk ez a két küszöb volt. Mindkettő a fényes fajtából. Ám míg az egyik egy szokványos burkolás volt, a másik a szintkülönbségnek köszönhetően lépcsős. Mint ismét sokan tudjátok már a szintkülönbséget is sokfajta módon  lehet ,,kiküszöbölni”.

Fényes küszöb
Fényes küszöb

Megrendelőnk itt a lépcsős megoldást választotta. Nem tette rosszul, hisz a folyosót és a szobát is feldobja ez a módszer esztétikai szempontból.

Elmondása szerint már szívesen fogad vendégeket újonnan modernizálódott otthonába.

Boldogan pipáltuk ki ezt a küldetést is! Utolsó mondat jogán szeretnénk megköszönni a megrendelőnek, hogy engedte, hogy az eredményt lefényképezzük és kitegyük facebook oldalunkra és honlapunkra. A küszöb kiépítés pipa!

Oldalunkon több munkánkat is meg lehet tekinteni, illetve el lehet olvasni, mert hangsúlyozzuk még egyszer…. Nincs két egyforma megrendelő!

További információért keress bátran minket!

Egyéb munkáink itt!!!

Fényes küszöb
Scroll to Top