Lépcsőre való kór acél élvédő – Győr

Egyedi élvédő! Mint a címből is kiderülhet, nem csak küszöb építéssel és burkolással foglalkozunk. Próbáljuk a lehető legtöbb helyen és módon felhasználni a kóracél által nyújtott előnyöket. Előnyeit már sokszor olvashattátok itt az oldalon. Modern kinézete, tartóssága, szépsége és könnyű tisztítása mind-mind elősegítette, hogy az építőiparba a lehető legtöbb helyen használjuk.

Ez esetben például egy lépcső legfelső fokának burkolására. A pontos méretet levéve elkészítettük, azaz legyártottuk a tökéletes pontossággal bíró kóracél élvédőt! A speciális ragasztónak köszönhetően pedig nagyon tartós élvédőt hoztunk létre, mely ellenáll a fizikai megpróbáltatásoknak és egyéb kémiai elemek sem roncsolják. Nem rozsdásodik, nagyon nehezn karcolódik és nem mattul, tehát nem veszt szép kinézetéből.

élvédő
élvédő

Mivel az érdeklődés egyre nő erre a fantasztikus anyagra, így mi is folyamatosan bővítjük a felhasználásának lehetőségeit. Jó volt látni, megrendelőnk elégedettségét. Bizalommal ajánl minket barátainak és ismerőseinek. Ezt ezúton is köszönjük neki!

A jövőben tehát egyéb élvédők és burkolatváltók gyártását és lerakását is vállaljuk. Keress minket bizalommal!

Oldalunkon több munkánkat is meg lehet tekinteni, illetve el lehet olvasni, mert hangsúlyozzuk még egyszer….Nincs két egyforma megrendelő! Minden megrendelő külön figyelmet kap! Nálunk a minőség a lényeg. Nézz szét honlapunkon és kövess minket facebookon is, hogy tájékozódj legfrissebb híreinkről!

További információért keress bátran minket!

Egyéb munkáink itt!!!

élvédő
Scroll to Top