Egy szintkülönbség miatti élvédő beépítése.

Az élvédők világa nagyon sokszínű lehet, melyek közül a leggyakoribb a szintkülönbség miatti, egyedi kialakításúak. Készülhet fából, műanyagból és egyéb fém ötvözetekből. Ám a mai világ legújabb divatja a kór acél burkolás. Több helyen is jártunk már, ahol a meglévő fa élvédőt kellett cserélni.  Sajnos a fa élvédők felmosáskor károsodnak a legjobban. Hiába a lekezelt fa, egy idő után engednek a természet erejének. Különféle kórokozók támadják meg, amik ellen nem véd a fa lekezeltsége vagy épp bevonata.

Egyetértünk abban, hogy szép, mikor a fa erezetét a felszínre hozzák, ám korán sem időtálló.  Tudjuk, hogy a fa ebben az esetben és a küszöbök esetében is a múlt idő divatja.

Gyakori élvédő csere még például a sárga réz anyagú. Ezt mondanom sem kell, hogy a legrosszabb megoldás volt akkoriban. Lerakás után szép színt ad az adott helyiségnek, ám az idő elteltével rá kell jönni, hogya legrosszabb megoldást választottuk, mikor réz élvédőt építtettünk lakásunkba.

Takarítása macerás, időigényes, ám nem ez a legrosszabb tulajdonsága. Hiába a rendszeres takarítás és tisztítás, a réz az idő során veszít szépségéből. Befoltosodik, bebarnul. Ekkor már hiába a különféle szerekkel való súrolás.

Itt jön a képbe a kór acél élvédő! Nem ragoznám a tulajdonságait, hisz már nagyon sokatok tudja: tartós, nem fog rajta az idő vasfoga, szép, modern stb…stb….

küszöb, küszöb építés
kór acél élvédő

Utolsó mondat jogán szeretnénk megköszönni a megrendelőnek, hogy engedte, hogy az eredményt lefényképezzük és kitegyük facebook oldalunkra és honlapunkra. A küszöb kiépítés pipa!

Oldalunkon több munkánkat is meg lehet tekinteni, illetve el lehet olvasni, mert hangsúlyozzuk még egyszer….Nincs két egyforma megrendelő!

További információért keress bátran minket!

Bármilyen kérdésed van nyugodtan tedd fel, facebookon, telefonon, e-mailbe vagy akár a honlapon is!

Egyéb munkáink Itt!

küszöb kiépítés
Scroll to Top