Lépcsős kór acél küszöb kiépítése. – Győr

Mint a címből is kiderülhet, ( lépcsős küszöb), ez egyáltalán nem egy szokványos kór acél küszöb. Egyre elterjedtem új építésű házaknál, hogy egyik helyiség burkolata teljesen eltér a másik helyiség burkolatától.

Hogy leegyszerűsítsük  írunk egy példát:
A folyosóról nyílik a hálószoba. A hálószoba laminált padló. Viszont az azt megelőző folyosó kő járólap. Az hogy a járólap magassága megegyezzen a laminált padló magasságával szinte lehetetlen. Egyszóval az egyik magasabb, míg a másik alacsonyabb. Így keletkezik egy szintkülönbség a két helyiség között.

lépcsős küszöb
Lépcsős küszöb

Természetesen ezt a szintkülönbséget, egy küszöb kiépítésével egyedivé és széppé lehet varázsolni. Ám ez esetben a küszöb szélessége felveszi az ,,ajtó tok” szélességét. Ezáltal, vannak akik nem akarnak ennyire széles küszöböt. Itt jön a képbe a ,,lépcsős küszöb”.

Előnye, hogy viszonylag  keskeny sőt esztétikai szempontból sem áll utolsó helyen.

küszöb kiépítés
lépcsős küszöbök

Ezt kiépítve eltüntetjük a szintkülönbséget. Lerakása két részből áll össze. A pontos méreteket itt is mint mindig megmérjük, ám a beépítés két különálló darabból áll.  Egyszer egy ,,L” alakú 90 fokosan meghajlított kór acél, majd eléje egy sík lap kerül ugyan olyan anyagból. További előnye még, hogy egyáltalán nem látszik, hogy a ,,küszöb” két részből áll.

Így kapjuk meg a lépcsős kialakítást. Senkit ne tántorítson el, a 2 részes kiépítés, ugyanis tartósságából semmit nem veszít.

Oldalunkon több munkánkat is meg lehet tekinteni, illetve el lehet olvasni, mert hangsúlyozzuk még egyszer….Nincs két egyforma megrendelő! Minden megrendelő külön figyelmet kap! Nálunk a minőség a lényeg. Nézz szét honlapunkon és kövess minket facebookon is, hogy tájékozódj legfrissebb híreinkről!

További információért keress bátran minket!

Egyéb munkáink itt!!!

lépcsős küszöb
Scroll to Top